DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11088

Название: Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів
Другие названия: Investigation of the possibility of using brown algae in the manufacture of milkshakes
Авторы: Шаран, Лариса Олександрівна
Мирошник, Юлія Анатоліївна
Бондар, Наталія Петрівна
Sharan, Larisa
Myroshnyk, Yuliya
Bondar, Natalia
Ключевые слова: бурі водорості
бурые водоросли
brown algae
коктейлі
коктейли
cocktails
технологія
технология
technology
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Шаран, Л. О. Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів / Л. О. Шаран, Ю. А. Мирошник, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58-60.
Краткий осмотр (реферат): Досліджена можливість використання порошків бурих водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum в технології молочних коктейлів. Исследована возможность использования бурых водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum в технологии молочных коктейлей. The possibility of using brown Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum algae in milkshake technology has been investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11088
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
brown_algae.pdf196,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь