Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання пшеничних висівок і молочної сироватки як сировини для виробництва кормів. Це дасть можливість знизити шкідливий вплив відходів на навколишнє середовище, поліпшити екологічну ситуацію та отримати економічний ефект завдяки розширенню кормової бази у тваринництві.
Possibility of the use of wheat brans and lactoserum is considered as raw material for the production of forage. It will give an opportunity to bring down harmful influence of wastes on an environment, to improve an ecological situation and get an economic effect due to expansion of feed base in a stock-raising.

Опис

Ключові слова

відходи молокозаводів, молочна сироватка, пшеничні висівки, dairy waste, lactoserum, wheat brans, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості / В. С. Гуць, О. А. Топчій, К. П. Неліна // Харчова промисловість. – 2005. – № 4. – С. 13–15.

Зібрання