Розроблення та впровадження нових національних стандартів для виробництва лікеро-горілчаної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено Національні стандарти “Напої лікеро-горілчані. Визначання масової концентрації кофеїну та сорбінової, аскорбінової, бензойної кислот методом капілярного електрофорезу”, “Горілки і горілки особливі. Визначання масової концентрації фторидів, хлоридів, нітритів, нітратів, фосфатів, сульфатів методом капілярного електрофорезу”, “Горілки і горілки особливі. Визначання масової концентрації амонію, калію, натрію, магнію, кальцію методом капілярного електрофорезу”, “Горілки і горілки особливі. Метод визначання масової концентрації цукру”, “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Перманганатометричний метод визначання окислюваності”, “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Фотометричний метод визначання прозорості”, “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Фотометричний метод визначення масової концентрації силікатів”. Developed National standards“ Liqueur-vodka drinks. Determination of caffeine mass concentration and sorbic, ascorbic, benzoic acids by capillary electrophoresis method”, “Vodkas and special vodkas. Determination of mass concentration of ammonium, potassium, sodium, magnesium, calcium by capillary electrophoresis method”, “Vodkas and special vodkas. Determination of mass concentration of fluorides, chlorides, nitrites, nitrates, phosphates, sulphates by capillary electrophoresis method”, “Vodkas and special vodkas. Method for determination of sugar mass concentration”, “Prepared water for liqueur-vodka production. Permanganatnomertric method for determination of oxidizability”, “Prepared water for liqueur-vodka production. Photometric method for determination of transparency”, “Prepared water for liqueur-vodka production. Photometric method for determination of silicates mass concentration”.

Опис

Ключові слова

цукор, кофеїн, сульфати, амоній, калій, натрій, магній, кальцій, potassium, sodium, fluoride, chloride, nitrite, nitrate, phosphates, sulphates, ammonium, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ковальчук, В. П. Розроблення та впровадження нових національних стандартів для виробництва лікеро-горілчаної продукції / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник // Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – Вип. 34. – Т. 2. – С. 226–231.

Зібрання