Розробка рецептур низькокалорійних м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблена технологія виготовлення м’ясних продуктів з хітозаном , яка підвищує якість, харчову та біологічну цінність готових виробів. Was developed technology of meat products with chitosan, which increases the quality, nutritional and biological value of finished products.

Опис

Ключові слова

біологічно активні речовини, дієтичне м'ясо, хітозан, biologically active substances, dietary meat, chitosan, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Розробка рецептур низькокалорійних м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 346–347.