Дослідження процесу сушіння шкурок і насіння яблучних вичавок інфрачервоними променями

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень зневоднення шкурок і насіння яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.
The results of researches of dehydration of hides and seed of apple spues by infra-red rays are resulted.

Опис

Ключові слова

сушіння шкурок і насіння, drying of hides and seed, інфрачервоне сушіння, яблучні вичавки, infra-red drying, apple spues, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // Харчова промисловість. – 2012. – № 9. – С. 56–59.

Зібрання