Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11252
Title: Дослідження процесу лущення зерна люпину
Other Titles: Investigation of flaking of lupine grain
Authors: Шаран, Андрій Васильович
Харченко, Євген Іванович
Бондар, Наталія Петрівна
Sharan, Andrey
Harchenko, Evgeniy
Bondar, Natalia
Keywords: люпин
lupine
лущення люпину
шелушение люпина
flaking of lupine
рослинна білкова сировина
растительное белковое сырье
vegetable protein materials
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Шаран, А. В. Дослідження процесу лущення зерна люпину / А. В. Шаран, Є. І. Харченко, Н. П. Бондар // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 2. – С. 39-41.
Abstract: У статті представлено результати дослідження режимів оброблення зерна люпину. В статье представлены результаты исследования режимов обработки зерна люпина. The paper presents the research results of processing modes for lupine grains.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11252
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lupinus.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.