Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Currently available formulations of blended oils have been reviewed.

Опис

Ключові слова

купажовані рослинні олії, жирні кислоти, blended vegetable oils, fatty acids, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Задкова, О. С. Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 147-149.