Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11306
Назва: О кинетики коэффициентов теплопроводности и теплового потока при инфракрасной сушке сухарей
Інші назви: On the kinetics of thermal conductivity and heat flow in the infrared drying crackers
Автори: Буляндра, Алексей Федорович
Дущенко, Виктор Павлович
Тарапон, Валентина Антоновна
Вербицкий, Борис Ильич
Острик, Алексей Семенович
Чеботарев, Виорел Харлампиевич
Bulyandra, Alexey
Duschenko, Victor
Tarapon, Valentina
Verbitckiy, Boris
Ostrik, Alexei
Chebotarev, Viorel
Ключові слова: коефіцієнт теплопровідності
коэффициент теплопроводности
thermal conductivity
тепловий потік
тепловой поток
heat flow
електрогенератор
электрогенератор
electric generator
кафедра фізики
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Дата публікації: 1974
Бібліографічний опис: О кинетики коэффициентов теплопроводности и теплового потока при инфракрасной сушке сухарей / А. Ф. Буляндра, В. П. Дущенко, В. А. Тарапон и др. // Пищевая технология. – 1974. - № 6. - C. 121-124.
Короткий огляд (реферат): Для раціональної організації багатьох технологічних процесів харчової промисловості необхідно знання кінетики поглинаються теплових потоків і ефективних коефіцієнтів теплопровідності. Аналітичний розрахунок q () викликає великі труднощі і для практичних розрахунків не може бути застосований. У зв'язку з цим нами використаний найбільш ефективний, на наш погляд, метод електро теплової аналогією. Для рациональной организации многих технологических процессов пищевой промышленности необходимо знание кинетики поглощаемых тепловых потоков и эффективных коэффициентов теплопроводности. Аналитический расчет q () вызывает большие затруднения и для практических расчетов не может быть применен. В связи с этим нами использован наиболее эффективный, на наш взгляд, метод электро тепловой аналогии. For the rational organization of many processes food industry requires knowledge of the kinetics of absorbed heat flux and the effective thermal conductivity. Analytical calculation q () causes great difficulties for practical purposes can not be applied. In this connection, we use the most effective, in our view, the method of electro thermal analogy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11306
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
P-P-№6-1974.pdf170.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.