Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11307
Title: Исследование зависимости удельной теплоемкости сдобных сухарей от температуры
Other Titles: Study of the dependence of the specific heat on temperature zwieback
Authors: Буляндра, Алексей Федорович
Кучерук, Иван Митрофанович
Вербицкий, Борис Ильич
Грищенко, Е. В.
Bulyandra, Alexey
Kucheruk, Ivan
Verbitckiy, Boris
Grishchenko, E.
Keywords: питома теплоємність
удельная теплоемкость
specific heat
температура
кафедра фізики
temperature
теплофізичні характеристики
теплофизические характеристики
thermal characteristics
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1974
Citation: Исследование зависимости удельной теплоемкости сдобных сухарей от температуры / А. Ф. Буляндра, И. М. Кучерук, Б. И. Вербицький, Э. В. Грищенко // Пищевая промышленность. – 1974. - № 22. - C. 21-23.
Abstract: Для раціональної організації технологічних процесів сушіння і теплового розрахунку сушарок харчової промисловості необхідне знання їх теплофізичних характеристик. Теплофізичні характеристики вологих колоїдно-капіллярнопорістих матеріалів у широких інтервалах залежать від вологості, температури, поровій структури, хімічного складу і т.д. Для рациональной организации технологических процессов сушки и теплового расчета сушилок пищевой промышленности необходимо знание их теплофизически характеристик. Теплофизические характеристики влажных коллоидно-капиллярнопористых материалов в широких интервалах зависят от влажности, температуры, поровой структуры, химического состава и т.д. For the rational organization of technological processes of drying and thermal design of dryers food industry requires knowledge of their thermal characteristics. Thermal characteristics of wet colloidal capillary-porous materials over a wide range depend on the humidity, temperature, pore structure, chemical composition, etc.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11307
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.