DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11327

Название: Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
Другие названия: The use of hydrocolloids in the confectionery industry
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Dorohovich, Antonella
Obolkina, Vera
Kokhan (Gavva), Elena
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: синергізм
структуроутворювач
температура
гідратація
в’язкість
синергизм
структурообразователь
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
гидратация
вязкость
synergism
temperature
structuring
hydration
viscosity
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Кохан (Гавва), С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2005. — № 2. — С. 9-11.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів, що збільшують в’язкість розчинів гідроколоїдів або утворюють драглі. В статье представлены результаты исследований основных технологических свойств гидроколлоидов различного происхождения. На основе исследований установлены синергетические комбинации гидроколлоидов, которые увеличивают вязкость растворов гидроколлоидов или образуют студни. The article presents results change research the basic technological properties of hydrocolloids different origin. On the basis of investigations have revealed the synergistic combination of hydrocolloids that enhance the viscosity of the solutions form gels or hydrocolloids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11327
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Skoovgukv.pdf372,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback