Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.

Опис

Ключові слова

цукерка, термін зберігання, помада, глазурувальне покриття, глазурування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sweet, storage life, fondant, glazing coating, glazing

Бібліографічний опис

Пат. № 70679 UA, МПК A23G3/34 (2006.01) A23G3/20 (2006.01) Спосіб виробництва помадних цукерок / Дорохович А. М., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u20031212096 ; заявл. 23.12.03 ; опубл. 15.10.04, Бюл. № 10, 2004 р.

Зібрання