DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11358

Название: Комплексна суміш «Едгум КД 16» (Деклараційний патент на винахід № 66675)
Другие названия: The complex mixture of "Edgum CD 16" (Declarative patent for invention № 66675)
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Бистров, Павел Олександрович
Залевська, Надія Олексіївна
Горбань, Ольга Іванівна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Obolkina, Vera
Bystrov, Pavel
Zalevska, Nadiya
Gorban, Olga
Kokhan (Gavva), Elena
Ключевые слова: начинка
екструзія
камедь рослинного походження
мальтодекстрин
модифікований крохмаль
начинка
экструзия
камедь растительного происхождения
мальтодекстрин
модифицированный крахмал
topping
extrusion
vegetable gum
maltodextrin
modified starch
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Библиографическое описание: Пат. 66675 UA, МПК A23G 3/00 (2006.01) A23G 3/50 (2006.01) Комплексна суміш «Едгум КД 16» / Оболкіна В. І., Бистров П. О., Залевська Н. О., Горбань О. І., Кохан (Гавва) О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003098360; заявл. 10.09.03 ; опубл. 17.05.04, Бюл. № 5, 2004 р.
Краткий осмотр (реферат): Деклараційний патент на винахід. Запропоновано комплексну суміш, що містить у своєму складі камедь рослинного походження, яка відрізняється тим, що додатково містить мальтодекстрин, модифікований крохмаль. Ця суміш дозволяє стабілізувати структуру молочної начинки і формувати вироби методом екструзії. Декларационный патент на изобретение. Предложено комплексную смесь, содержащую в своем составе камедь растительного происхождения, которая отличается тем, что дополнительно содержит мальтодекстрин, модифицированный крахмал. Эта смесь позволяет стабилизировать структуру молочной начинки и формировать изделия методом экструзии. Declarative patent for invention. Proposed complex mixture comprising in its composition vegetable gum, which is characterized in that it further comprises a maltodextrin, modified starch. This mixture stabilizes the structure of dairy toppings and forming product by extrusion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11358
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pkooksek16.pdf177,33 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback