Пориста карамель (Патент на корисну модель № 10819)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру карамелі, що містить цукор, патоку, смакові речовини та барвники, яка відрізняється тим, що додатково містить лимонну кислоту, гідросульфат натрію та глюконо-дельта-лактон. Запропонована карамель характеризується пористою структурою.

Опис

Ключові слова

карамель, рецептура, лимонна кислота, гідрокарбонат натрію, пориста структура, porous structure, caramel, composition, citric acid, sodium hydrogen carbonate, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пат. № 10819 UA, МПК A23G 3/00 (2006.01) A23G 3/34 (2006.01) Пориста карамель / Дорохович А. М., Гавва О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u200506452; заявл. 30.06.05; опубл. 15.11.05, Бюл. № 11, 2005 р.

Зібрання