DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11360

Название: Комплексна суміш «Едгум КД 15» (Деклараційний патент на винахід № 68081)
Другие названия: The complex mixture of "Edgum CD 15" (Declarative patent for invention № 68081)
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Бистров, Павло Олександрович
Залевська, Надія Олексіївна
Горбань, Ольга Іванівна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Obolkina, Vera
Bystrov, Pavel
Zalevska, Nadiya
Gorban, Olga
Kokhan (Gavva), Elena
Ключевые слова: компонент
рецептура
бактеріальний полісахарид
мальтодекстрин
модифікований крохмаль
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
бактериальный полисахарид
мальтодекстрин
модифицированный крахмал
component
composition
bacterial polysaccharide
maltodextrin
modified starch
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Пат. 68081 UA, МПК A61K 35/74 (2006.01) C12N 1/20 (2006.01) C12R 1/125 (2006.01) Комплексна суміш «Едгум КД 15» / Оболкіна В. І., Бистров П. О., Залевська Н. О., Горбань О. І., Гавва О. О.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003098779; заявл. 30.06.05 ; опубл. 15.11.05, Бюл. № 11, 2005 р.
Краткий осмотр (реферат): Деклараційний патент на винахід. Запропоновано комплексну суміш, що містить у своєму складі камедь рослинного походження, яка відрізняється тим, що додатково містить бактеріальний полісахарид, мальтодекстрин, модифікований крохмаль. Ця суміш дозволяє стабілізувати структуру начинки в процесі термообробки та зберігання. Декларационный патент на изобретение. Предложено комплексную смесь, содержащую в своем составе камедь растительного происхождения, которая отличается тем, что дополнительно содержит бактериальный полисахарид, мальтодекстрин, модифицированный крахмал. Эта смесь позволяет стабилизировать структуру начинки в процессе термообработки и хранения. Declarative patent for invention. Proposed complex mixture comprising in its composition of vegetable gum, which is characterized in that it further comprises a bacterial polysaccharide, maltodextrin, modified starch. This mixture stabilizes the structure of toppings in the process of the heat treatment and storage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11360
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pkooksek15.pdf214,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback