Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування.

Опис

Ключові слова

помадні цукерки, глюкозно-фруктозний сироп, патока, термін зберігання, раціональне дозування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fondant sweets, glucose-fructose syrup, syrup, shelf life, rational dosage

Бібліографічний опис

Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок / О. М. Лавров, В. С. Сімакіна, О. О. Корнелюк, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 263.