DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11361

Название: Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок
Другие названия: The use of glucose-fructose syrup in the production of unglazed fondant sweets
Авторы: Лавров, Олександр Михайлович
Сімакіна, Валентина Сергіївна
Корнелюк, Ольга Олександрівна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Lavrov, Alexander
Simakina, Valentina
Kornelyuk, Olga
Kokhan (Gavva), Elena
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: помадні цукерки
глюкозно-фруктозний сироп
патока
термін зберігання
раціональне дозування
помадные конфеты
глюкозно-фруктозный сироп
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
срок хранения
рациональная дозировка
fondant sweets
glucose-fructose syrup
syrup
shelf life
rational dosage
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок / О. М. Лавров, В. С. Сімакіна, О. О. Корнелюк, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 263.
Краткий осмотр (реферат): Обмежений випуск неглазурованих помадних цукерок пов’язаний з основним їх недоліком — незначним терміном зберігання. Для досліджень були обрані глюкозно-фруктозні сиропи, які відрізняються один від одного співвідношенням глюкози та фруктози. Були проведені дослідження впливу цих сиропів на основні технологічні стадії виробництва неглазурованих цукерок з метою встановлення їх раціонального дозування. Ограниченный выпуск неглазированных помадных конфет связан с основным их недостатком – незначительным сроком хранения. Для исследований были выбраны глюкозно-фруктозные сиропы, которые отличаются друг от друга соотношением глюкозы и фруктозы. Были проведены исследования влияния этих сиропов на основные технологические стадии производства неглазированных конфет с целью определения их рациональной дозировки. Limited edition unglazed fondant sweets associated with their main drawback - a slight shelf life. Were selected for study glucose-fructose syrups which differ by the relation glucose and fructose. Research has been done on the effects of these syrups basic technological stage of production unglazed sweets to determine their rational dosage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11361
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tkoovgfspvnpc.pdf86,77 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback