Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню какао продукту молотого, як джерела харчових волокон, на технологічні параметри приготування цукрового печива. Встановлений вплив какао продукту на процес приготування тіста та термообробку виробів. За результатами зміни основних показників якості виробів визначене раціональне дозування досліджуваного компоненту.

Опис

Ключові слова

печиво, какао продукт, технологія, параметр, харчові волокна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, cookies, cocoa product, technology, parameter, dietary fiber

Бібліографічний опис

Білецький, С. О. Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива / С. О. Білецький, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2007. — Ч. ІІ. - С. 67.