DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11369

Название: Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites
Другие названия: Цілеспрямована зміна властивостей м'ясопродуктів з використанням нанокомпозитів
Авторы: Ivanov, Sergey
Pasichny, Vasiliy
Olishevskyi, Valentin
Marynin, Andriy
Zakharevych, Valeriy
Іванов, Сергій Віталійович
Пасічний, Василь Миколайович
Олішевський, Валентин Вікторович
Маринін, Андрій Іванович
Захаревич, Валерій Болеславович
Ключевые слова: bacteriostatic
packaging
meat production
modification
nanocomposites
бактеріостатична упаковка
м’ясне виробництво
модифікації
нанокомпозити
нанокомпозиты
мясное производство
бактериостатическая упаковка
модификации
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Purposefully altered properties of meat products by nanocomposites / S. Ivanov, V. Pasichnyi, V. Olishevskyi and other // Тhe Second North and East European Congress on Food, 26-29 May 2013. — К.: NUFT, 2013. — P. 80.
Краткий осмотр (реферат): Test conducted research of industrial products withmicronized iron, spritely ethanol, activated silver and their combination had prolonged bacteriostatic effects. Results confirming the triple possibility increase time storage of first grade boiled sausages were obtained during storage compare to the control without the use of nanocomposites. The results indicate the promising use in the manufacture and packaging of meat products nanocomposites with bactericidal effect. Проведені тестові дослідження продукції промислового виробництва з використанням мікронізованого заліза, випарювача етанолу, активованого срібла та їх комбінування надали пролонговані бактеріостатичні ефекти. У процесі зберігання, порівняно з контролем без використання нанокомпозитів, були отримані результати, що підтверджують можливість триразового збільшення часу зберігання варених ковбасних виробів першого сорту. Отримані результати вказують на перспективність використання при виробництві та упаковці м'ясної продукції нанокомпозитів з бактерицидним ефектом . Проведенные тестовые исследования продукции промышленного производства с использованием микронизированного железа, испарителя етанола, активированного серебра и их комбинирование оказали пролонгированные бактериостатические эффекты. В процессе хранения, сравнительно с контролем без использования нанокомпозитов, были получены результаты, подтверждающие возможность троекратного продления времени хранения вареных колбасных изделий первого сорта. Полученные результаты указывают на перспективность использования при производстве и упаковке мясной продукции нанокомпозитов с бактерицидным эффектом.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11369
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Purposefully.pdf112,07 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback