Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведені результати досліджень кольороутворюючої здатності натурального барвника з бурякового соку. Досліджували вплив температури та зміни рН середовища на колір барвника. The research results of natural dye color-forming ability of beet juice were given. The influence of temperature and pH changes on the color dye was investigated.

Опис

Ключові слова

кольороутворююча здатність, кремневіт, буряковий сік, натуральний барвник, білоквмісна сировина, protein-containing raw material, color-forming ability, beet juice, natural dye, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Дослідження кольороутворюючої здатності стабілізованого бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15. – № 3 (57). - Ч. 4. – С. 90-94.

Зібрання