Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)
Вантажиться...
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведена класифікація напівфабрикатів за видом м’яса, за способом попередньої обробки та кулінарним призначенням. Також наведено технологічні аспекти їх отримання з різних частин туші, та технологічні операції при виготовленні панірованих напівфабрикатів та в маринаді. Present the classification semifinished by type of meat by way of pre-processing and culinary purposes. There are technological aspects of their production from different parts of the carcass, and technological operations in the manufacture of semifinished in breaded and marinated.
Опис
Ключові слова
маринад, льєзон, напівфабрикат, паніровка, маринад, marinade, lezone, semifinished, breaded, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2007. - № 11. - С. 10-11.