Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11373
Title: Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Жабіна, Олена Валеріївна
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Keywords: глива
висушування
білковмісна сировина
печериця
шампиньон
oyster mushrooms
dried
raw containing protein
mushrooms
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Пасічний, В. М. Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослиннях консервів / В. М. Пасічний, О. Б. Жабіна, Ю. А. Ястреба // М’ясний бізнес. - 2009. - № 11 (84). - С. 32-33.
Abstract: У статті розглянуто виробництво м’ясних та м'ясо-рослинних консервів та їх рецептурні компоненти на прикладі додавання грибів до складу консервів. Також наведені переваги використання у виробництві гливи звичайної та технологічний ефект цього рецептурного компоненту для готового продукту. There are benefits to using in the production of oyster mushroom and technological effects of this component for finished product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11373
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prospects use.pdf135.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.