Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11403
Title: Обогащение мучных кондитерских изделий каротинсодержащим сырьем
Authors: Кобец (Задорожная), Елена Сергеевна
Доценко, Виктор Федорович
Корецкая, Ирина Львовна
Keywords: печенье
captain
каротиносодержащее сырье
carotene material
технология
technology
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Задорожняя, Е. С. Обогащенье мучных кондитерских изделий каротинсодержащим сырьем / Е. С. Задорожняя, В. Ф. Доценко, И. Л. Корецкая // Наука. Образование. Молодежь : материалы республиканской конференции молодых ученых, 18-19 апреля. – Алматы: АТУ, 2013. – С. 66-68.
Abstract: В работе приведены технологические особенности сдобного печенья с использованием каротиносодержащих компонентов. Technological features over of rich thin captain are in-process brought with the use carotin of containing components.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11403
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
carotene_material.pdf207.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.