DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11420

Название: Екологічність, як один з основних принципів забезпечення продовольчої безпеки країни
Другие названия: Sustainability is one of the basic principles of food security
Авторы: Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
Sakhnenko (Tikhonova), Anastasia
Ключевые слова: харчова безпека
забезпечення
екологічність
обеспечение
экологичность
пищевая безопасность
food security
ensuring
sustainability
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Тіхонова, А. С. Екологічність, як один з основних принципів забезпечення продовольчої безпеки країни / А. С. Тіхонова // Продовольча безпека: економічні, управлінські, геополітичні, екологічні, культурні виміри : матеріали ХХІV Міжнародного колоквіуму Інституту CEDIMES, 28 жовтня-3 листопада 2013 р. – К.: НУХТ, 2013.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11420
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
15Сedimes.pdf138,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь