Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425
Название: Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах
Авторы: Мельник, Оксана Петрівна
Іванов, Сергій Віталійович
Манк, Валерій Веніамінович
Галімова, Валентина Михайлівна
Галімов, С. К.
Ключевые слова: харчові ланцюги
аналізатор для визначення важких металів
олія з різних стадій її виробництва
food chain
analyzer for determination of heavy metals
oil from different stages of production
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Використання інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах / О. П. Мельник, С. В. Іванов, В. В. Манк, В. М. Галімова, С. К. Галімов // Якість і безпека харчових продуктів : міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ: НУХТ. – С. 18-20.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто переваги використання методу інверсійної хронопотенціометрії для визначення вмісту важких металів у харчових продуктах. Визначено вміст Cd, Cu, Pb в соняшниковій олії на різних стадіях виробництва цим методом. The advantages of the method stripping chronopotentiometry for the determination of heavy metals in food. Definitely contents Cd, Cu, Pb in sunflower oil at various stages of this method.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11425
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sunflo.pdf143.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.