Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто використання харчових добавок природного походження при виробництві дитячого харчування. Встановлено оптимальні дози додавання полісахаридів та визначено параметри їх використання. Examines the use natural origin food additives in the production of baby foods. The optimal dose of added polysaccharides and the parameters of their use.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, фруктові та ягідні пюре для дитячого харчування, food additives, fruit and berry puree for baby food, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Точкова, О. В. Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування / О. В.Точкова, О. П. Мельник, В. В. Манк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2013. – С. 226-228.