Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено основні характеристики м’яса диких тварин і доведено можливість їх використання при виробництві продуктів лікувального і лікувально-профілактичного напрямків. It was studied the main characteristics of meat of wild animals and demonstrated the possibility of their use in the production of medical designation.

Опис

Ключові слова

незамінні амінокислоти, м'ясо диких тварин, вміст залізо, meat of wild animals, essential amino acids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Лозинський, І. Р. Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини / І. Р. Лозинський, І. М. Страшинський // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 55.