Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено основні характеристики м’яса диких тварин і доведено можливість їх використання при виробництві продуктів лікувального і лікувально-профілактичного напрямків.
It was studied the main characteristics of meat of wild animals and demonstrated the possibility of their use in the production of medical designation.
Опис
Ключові слова
незамінні амінокислоти, м'ясо диких тварин, вміст залізо, meat of wild animals, essential amino acids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Лозинський, І. Р. Вивчення функціональних характеристик та особливостей м’яса дичини / І. Р. Лозинський, І. М. Страшинський // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 55.