Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11476
Title: Сорбційні властивості полісахаридів
Authors: Манк, Валерій Веніамінович
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кохан, Олена Олександрівна
Mank, Valeriy
Dorohovich, Antonella
Obolkina, Vera
Kokhan, Olena
Keywords: адсорбція
активність води
полісахариди
гідроколоїди
рослинні камеді
adsorption
water Activity
polysaccharides
hydrocolloids
vegetable gums
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Citation: Сорбційні властивості полісахаридів / В. В. Манк, А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва // Харчова промисловість. — 2005. — № 4. — С. 45-49.
Abstract: Досліджено особливості адсорбції води харчовими полісахаридами. Показано, що поглинання води лабільними гідрофільними матеріалами відбувається послідовно з їх набуханням в декілька стадій, кожну з яких можна описати відомими рівняннями абсорбції. Отримані дані дають змогу прогнозувати поводження гідроколоїдів при складанні композицій для різних кондитерських виробів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11476
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skoosvp.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.