DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481

Название: Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами
Другие названия: The biological value of condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrups
Авторы: Рябоконь, Наталія Валеріївна
Ryabokon, Natalia
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Osmak (Fedchenko), Tetiana
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Ключевые слова: згущене молоко з цукром
сгущенное молоко с сахаром
sweetened condensed milk
плодово-ягідний сироп
плодово-ягодный сироп
fruit - berry syrup
біологічна цінність
биологическая ценность
biological value
білок
белок
protein
амінокислотний склад
амінокислотный состав
aminoacid composition
інтегральний СКОР
интегральный СКОР
integrated soon
мінорні компоненти
минорные компоненты
minor components
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Рябоконь, Н. В. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко, Т. Г. Осьмак // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 2 (23). – С. 48-51.
Краткий осмотр (реферат): У статті доведено перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології згущених молочних консервів з цукром. Встановлені параметри внесення сиропів до молочно-цукрової суміші. Досліджено амінокислотний склад розроблених молочних консервів. Розраховано біологічну цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами за критеріями відповідності амінокислотного складу білків продукту потребам людського організму в амінокислотах, а також за вмістом мінорних компонентів. В статье доказана перспективность использования плодово - ягодных сиропов в технологии сгущенных молочных консервов с сахаром. Установленные параметры внесении сиропов до молочно -сахарной смеси. Исследованы аминокислотный состав разработанных молочных консервов . Рассчитано биологическую ценность сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово - ягодными сиропами по критериям соответствия аминокислотного состава белков продукта потребностям человеческого организма в аминокислотах , а также по содержанию минорных компонентов.It is proved the perspective of using fruits syrups in the technology of condensed canned milk and sugar in the article. The parameters of adding syrups into milk sugar mixture are installed. The amino acid composition of developed canned milk is investigated. It is calculated the biological value of condensed canned milk with sugar and fruit-berry syrups according the criteria amino acid to the human body needs in the amino acids, rhe contents of minor components.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tmp7e31_copy.pdf3,62 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback