Про забруднення харчових продуктів металами і неметалами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Описані механізми проникнення токсичних елементів у харчові продукти. Зазначені джерела надходження токсичних речовин. Mechanism of penetration toxical elements into food products are described. Sourses of arrive toxical substances are named.

Опис

Ключові слова

токсичні елементи, джерела надходження, механізм, проникнення, харчові продукти, toxical elements, sourses of arrive, mechanism, penetration, food products, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Перепелиця, О. П. Про забруднення харчових продуктів металами і неметалами / О. П. Перепелиця // Біологія і хімія в школі. - 1999. - № 2. - С. 45-47.

Зібрання