Про забруднення харчових продуктів металами і неметалами
Файли
Дата
1999
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Описані механізми проникнення токсичних елементів у харчові продукти. Зазначені джерела надходження токсичних речовин.
Mechanism of penetration toxical elements into food products are described. Sourses of arrive toxical substances are named.
Опис
Ключові слова
токсичні елементи, джерела надходження, механізм, проникнення, харчові продукти, toxical elements, sourses of arrive, mechanism, penetration, food products, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Перепелиця, О. П. Про забруднення харчових продуктів металами і неметалами / О. П. Перепелиця // Біологія і хімія в школі. - 1999. - № 2. - С. 45-47.