Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено оптимізацію складу багатофункціональних розсолів для шприцювання солених м'ясних продуктів 3 метою можливого регулювання виходу готових виробів та покращення їх структурно-механічних показників. Investigated the optimization of multi-salty brine for extrusion of meat products 3 for possible regulation of the release of finished products and improving their structural and mechanical properties.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, тваринний білок функціональні суміші, солені м'ясні вироби, hydrocolloids, functional animal protein mixture, salted meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кишенько, І. І. Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів / І. І. Кишенько, С. В. Стращенко, О. П. Донець // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Гжицького. - 2011. - Том 13. - № 4 (50), Ч. 4. - С. 72-76.

Зібрання