The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
table wine materials, stability, gelatin, colloidal haze, phenolic substances, виноматеріал, стабільність, колоїдні помутніння, фенольні речовини, виноматериал, стабильность, желатин, коллоидные помутнения, фенольные вещества, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Babich, I. Effect of technological treatments wine on their physical and chemical structure / I. Babich, N. Grechko / / Second North and East European Congress of Food Science (NEEFood-2013), 26-29 May . - 2013. - P. 242.