Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11641
Title: Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.
Authors: Вашека, Оксана Миколаївна
Рашевська, Тамара Олексіївна
Keywords: порошок із моркви
вершкове масло
жирова фаза
поліморфні перетворення
carrot powder
butter
fat phase
polymorphic transformations
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Вашека, О. М. Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Питання технології та гігієни харчування : перша всеукраїнська науково-практична конференція, 8-9 квітня 2009 р.: матеріали конф. – Донецьк: Донецький нац. універ. економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 2009. – С. 125.
Abstract: Методами рентгеноструктурного аналізу та диференціальної скануючої калориметрії досліджено вплив порошку із моркви кріогенного сушіння на жирову фазу збагаченого вершкового масла. X-ray diffraction and differential scanning calorimetry study the effect of carrot freeze-drying the powder modifications occurring in the fat phase enriched butter.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11641
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Don.doc..pdf69.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.