Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Название: Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста
Другие названия: Development of research methodology of contact interaction "product – extruder" in the dough pressing processes
Авторы: Сандул, Олена Олександрівна
Штефан, Євгеній Васильович
Stefan, Eugene
Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Telychkun, Volodymyr
Telychkun, Yuliia
Sandul, Olena
Ключевые слова: екструзія
сили тертя
проекційно-сіткові методи
экструзия
силы трения
проекционно-сеточные методы
extrusion
friction forces
projection-grid methods
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2000
Библиографическое описание: Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Шоста міжнародна науково-технічна конференція. – К.: УДУХТ, 2000. – С. 64–65.
Краткий осмотр (реферат): Досліджена взаємодія пари «продукт – екструдер» і запропонований алгоритм урахування сил тертя при русі тіста в екструдері. Процес екструдування проаналізований з використанням проекційно-сіткових методів. Визначено вплив різних умов поверхневої взаємодії на кінетику процесу екструзії. Розроблена методика визначення коефіцієнтів тертя. Исследовано взаимодействие пары «продукт – экструдер» и предложен алгоритм учета сил трения при движении теста в экструдере. Процесс экструдирования проанализирован с использованием проекционно-сеточных методов. Определено влияние различных условий поверхностного взаимодействия на кинетику процесса экструзии. Разработана методика определения коэффициентов трения. The interaction of "product – extruder" pair was investigated and an algorithm of accounting friction forces when the dough is moving in an extruder was proposed. Extrusion process was analyzed using a projection-grid methods. The influence of various conditions of the surface interaction on the kinetics of the extrusion process was determined. The method of friction coefficients determination has been developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf1.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.