Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Название: Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста
Авторы: Сандул, Олена Олександрівна
Штефан, Євгеній Васильович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Ключевые слова: екструзія
сила тертя
проекційно-сіткові методи
extrusion
friction forces
projection-grid methods
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2000
Библиографическое описание: Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали Шостої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 64–65.
Краткий осмотр (реферат): Досліджена взаємодія пари «продукт – екструдер» і запропонований алгоритм урахування сил тертя при русі тіста в екструдері. Процес екструдування проаналізований з використанням проекційно-сіткових методів. Визначено вплив різних умов поверхневої взаємодії на кінетику процесу екструзії. Розроблена методика визначення коефіцієнтів тертя. The interaction of "product – extruder" pair was investigated and an algorithm of accounting friction forces when the dough is moving in an extruder was proposed. Extrusion process was analyzed using a projection-grid methods. The influence of various conditions of the surface interaction on the kinetics of the extrusion process was determined. The method of friction coefficients determination has been developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf1.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.