Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Назва: Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста
Автори: Сандул, Олена Олександрівна
Штефан, Євгеній Васильович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Ключові слова: екструзія
сила тертя
проекційно-сіткові методи
extrusion
friction forces
projection-grid methods
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2000
Бібліографічний опис: Розроблення методики дослідження контактної взаємодії «продукт – екструдер» в процесах пресування тіста / О. О. Сандул, Є. В. Штефан, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали Шостої Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 64–65.
Короткий огляд (реферат): Досліджена взаємодія пари «продукт – екструдер» і запропонований алгоритм урахування сил тертя при русі тіста в екструдері. Процес екструдування проаналізований з використанням проекційно-сіткових методів. Визначено вплив різних умов поверхневої взаємодії на кінетику процесу екструзії. Розроблена методика визначення коефіцієнтів тертя. The interaction of "product – extruder" pair was investigated and an algorithm of accounting friction forces when the dough is moving in an extruder was proposed. Extrusion process was analyzed using a projection-grid methods. The influence of various conditions of the surface interaction on the kinetics of the extrusion process was determined. The method of friction coefficients determination has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11678
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.