Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11720
Title: Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні
Other Titles: Definition of rational modes of soaking soybeans in the production of malt
Authors: Чернишов, Сергій Олексійович
Хіврич, Борис Іванович
Chernyshov, Sergey
Hivrich, Boris
Keywords: температура
вологість
соя
солод
замочування зерна
температура
влажность
солод
замачивания зерна
temperature
humidity
soy
malt
soaking grains
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2000
Citation: Чернишов, С. О. Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні / С. О. Чернишов, П. С. Єгорова, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість : міжвідомчий тематичний наук. зб. - К.: УДУХТ, 2000. - Вип. 45. - С. 87-91.
Abstract: Представлені результати досліджень процесу замочування сої та визначено умови його проведення для досягнення максимальної енергії проростання. Наведено рівняння регресії вологості сої від температури води і часу замочування, а також тривалості мокрих і сухих інтервалів. Представлены результаты исследований процесса замачивания сои и определены условия его проведения для достижения максимальной энергии прорастания. Приведены уравнения регрессии влажности сои от температуры воды и времени замачивания, а также длительности мокрых и сухих интервалов. The results of studies of the process of soaking soybeans and determined its conditions for maximum vigor. The equations of regression soybean moisture on the water temperature and soaking time, and duration of wet and dry intervals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11720
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Definition.pdf123.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.