Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11720
Title: Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні
Authors: Чернишов, Сергій Олексійович
Єгорова, П. С.
Хіврич, Борис Іванович
Keywords: температура
вологість
соя
солод
замочування зерна
temperature
humidity
soy
malt
soaking grains
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2000
Citation: Чернишов, С. О. Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні / С. О. Чернишов, П. С. Єгорова, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість : міжвідомчий тематичний наук. зб. - К.: УДУХТ, 2000. - Вип. 45. - С. 87-91.
Abstract: Представлені результати досліджень процесу замочування сої та визначено умови його проведення для досягнення максимальної енергії проростання. Наведено рівняння регресії вологості сої від температури води і часу замочування, а також тривалості мокрих і сухих інтервалів. The results of studies of the process of soaking soybeans and determined its conditions for maximum vigor. The equations of regression soybean moisture on the water temperature and soaking time, and duration of wet and dry intervals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11720
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Definition.pdf123.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.