Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Title: Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива
Authors: Роздобудько, Борис Валерійович
Хіврич, Борис Іванович
Keywords: сірковмісні сполуки
диметилсульфід
пиво
смак
sulfur compounds
dimethyl sulfide
beer flavor
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2013
Citation: Роздобудько, Б. В. Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей міжнар. науково-практичної конф., 22 – 24 травня 2013 р. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013 р. – С. 203 – 205.
Abstract: Проведені дослідження показали, що сірковмісні сполуки займають важливе місце у формуванні смаку і аромату пива. Необхідність збалансування їх в пиві має не лише технологічне, а й медичне значення. Пиво з низьким вмістом ДМС при високому рівні ДМС-П в солоді можна досягти за рахунок застосування більшої кількості несолоджених зернопродуктів та (або) використання мальтозної патоки. Studies have shown that sulfur-containing compounds play an important role in shaping the taste and aroma of beer. The need to balance them in beer is not only technological but also medical importance. Beer is low in DMS at a high level of DMS-P in malt can be achieved through the use of more nesolodzhenyh grain products and (or) use maltose syrup.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Effect.pdf128.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.