Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Название: Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива
Авторы: Роздобудько, Борис Валерійович
Хіврич, Борис Іванович
Ключевые слова: сірковмісні сполуки
диметилсульфід
пиво
смак
sulfur compounds
dimethyl sulfide
beer flavor
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Роздобудько, Б. В. Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей міжнар. науково-практичної конф., 22 – 24 травня 2013 р. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013 р. – С. 203 – 205.
Краткий осмотр (реферат): Проведені дослідження показали, що сірковмісні сполуки займають важливе місце у формуванні смаку і аромату пива. Необхідність збалансування їх в пиві має не лише технологічне, а й медичне значення. Пиво з низьким вмістом ДМС при високому рівні ДМС-П в солоді можна досягти за рахунок застосування більшої кількості несолоджених зернопродуктів та (або) використання мальтозної патоки. Studies have shown that sulfur-containing compounds play an important role in shaping the taste and aroma of beer. The need to balance them in beer is not only technological but also medical importance. Beer is low in DMS at a high level of DMS-P in malt can be achieved through the use of more nesolodzhenyh grain products and (or) use maltose syrup.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Effect.pdf128.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.