Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Назва: Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива
Автори: Роздобудько, Борис Валерійович
Хіврич, Борис Іванович
Ключові слова: сірковмісні сполуки
диметилсульфід
пиво
смак
sulfur compounds
dimethyl sulfide
beer flavor
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Роздобудько, Б. В. Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей міжнар. науково-практичної конф., 22 – 24 травня 2013 р. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013 р. – С. 203 – 205.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження показали, що сірковмісні сполуки займають важливе місце у формуванні смаку і аромату пива. Необхідність збалансування їх в пиві має не лише технологічне, а й медичне значення. Пиво з низьким вмістом ДМС при високому рівні ДМС-П в солоді можна досягти за рахунок застосування більшої кількості несолоджених зернопродуктів та (або) використання мальтозної патоки. Studies have shown that sulfur-containing compounds play an important role in shaping the taste and aroma of beer. The need to balance them in beer is not only technological but also medical importance. Beer is low in DMS at a high level of DMS-P in malt can be achieved through the use of more nesolodzhenyh grain products and (or) use maltose syrup.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Effect.pdf128.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.