Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоздобудько, Борис Валерійович-
dc.contributor.authorХіврич, Борис Іванович-
dc.date.accessioned2013-12-02T14:57:57Z-
dc.date.available2013-12-02T14:57:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРоздобудько, Б. В. Вплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пива / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей міжнар. науково-практичної конф., 22 – 24 травня 2013 р. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013 р. – С. 203 – 205.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11722-
dc.description.abstractПроведені дослідження показали, що сірковмісні сполуки займають важливе місце у формуванні смаку і аромату пива. Необхідність збалансування їх в пиві має не лише технологічне, а й медичне значення. Пиво з низьким вмістом ДМС при високому рівні ДМС-П в солоді можна досягти за рахунок застосування більшої кількості несолоджених зернопродуктів та (або) використання мальтозної патоки. Studies have shown that sulfur-containing compounds play an important role in shaping the taste and aroma of beer. The need to balance them in beer is not only technological but also medical importance. Beer is low in DMS at a high level of DMS-P in malt can be achieved through the use of more nesolodzhenyh grain products and (or) use maltose syrup.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсірковмісні сполукиuk_UK
dc.subjectдиметилсульфідuk_UK
dc.subjectпивоuk_UK
dc.subjectсмакuk_UK
dc.subjectsulfur compoundsuk_UK
dc.subjectdimethyl sulfideuk_UK
dc.subjectbeer flavoruk_UK
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.titleВплив сірковмісних сполук на органолептичні показники і безпечність пиваuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Effect.pdf128.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.