Стабілізатори харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів.
Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
Опис
Ключові слова
харчові продукти, стабілізаційні системи, foods, stabilization system, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Стабілізатори харчових продуктів / А. І. Сергієнко, О. П. Мельник, Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 74 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 120.