Перспективи створення та використання джерел амілопектинових крохмалів в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто селекційну програму по створенню гібридів кукурудзи з амілопектиновими крохмалями. The article considers the breeding program to create hybrids of corn starches with amylopectin.

Опис

Ключові слова

кукурудза, амілопектинові крохмалі, гібриди, corn, amylopectin starches, hybrids, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Перспективи створення та використання джерел амілопектинових крохмалів в Україні / С. Тимчук, І. Панченко, С. Діденко Г. Лисюк, З. Кучерук, О. Нєміріч // Хранение и переработка зерна. – 2003. - № 12 (54). – С. 29-30.

Зібрання