Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної біологічної цінності
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В ході наукової роботи було вирішено удосконалити технологію та розширити асортимент м'ясних паштетів за рахунок додавання олій підвищеної біологічної цінності. В основу створених паштетів покладено м'ясо кролів та індиків.
In research it was decided to Refine the technology and extend the range of meat pates by adding oils with a high biological value . The basis of the created pates supposed rabbit meat and turkeys.
Опис
Ключові слова
паштети, біологічна цінність, технологія, pate, biological value, technology, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Тимченко, Д. О. Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної біологічної цінності / Д. О. Тимченко, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 56-57