Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
Title: Безпека застосування харчових добавок
Authors: Полумбрик, Олег Максимович
Топчій, Оксана Анатоліївна
Keywords: сировина
функціональні класи
харчові добавки
raw materials
functional classes
food additives
кафедра харчової хімії
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Полумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13.
Abstract: В роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Safety of.pdf69.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.