Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полумбрик, Олег Максимович | - |
dc.contributor.author | Топчій, Оксана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-03T11:06:33Z | - |
dc.date.available | 2013-12-03T11:06:33Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Полумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755 | - |
dc.description.abstract | В роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | сировина | uk_UK |
dc.subject | функціональні класи | uk_UK |
dc.subject | харчові добавки | uk_UK |
dc.subject | raw materials | uk_UK |
dc.subject | functional classes | uk_UK |
dc.subject | food additives | uk_UK |
dc.subject | кафедра харчової хімії | - |
dc.subject | кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів | - |
dc.title | Безпека застосування харчових добавок | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Safety of.pdf | 69.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.