Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолумбрик, Олег Максимович-
dc.contributor.authorТопчій, Оксана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2013-12-03T11:06:33Z-
dc.date.available2013-12-03T11:06:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПолумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755-
dc.description.abstractВ роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectсировинаuk_UK
dc.subjectфункціональні класиuk_UK
dc.subjectхарчові добавкиuk_UK
dc.subjectraw materialsuk_UK
dc.subjectfunctional classesuk_UK
dc.subjectfood additivesuk_UK
dc.subjectкафедра харчової хімії-
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleБезпека застосування харчових добавокuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Safety of.pdf69.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.