Теплоємність цукрових розчинів та утфелів
Вантажиться...
Дата
1973
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено номограму, за допомогою якої можна визначати теплоємність чистих і виробничих цукрових розчинів, кристалічної цукрози і цукрових утфелів в інтервалі температур від 0 до 140 С, концентрацій розчину від 0 до 90 %, чистоти розчину від 40 до 100% і вмісту кристалів в утфелі до 75%.
Shows nomohramu by which one can determine the net heat capacity production and sugar solutions, crystalline sucrose and sugar massecuite in the temperature range from 0 to 140 C, the concentration of the solution from 0 to 90%, the purity of the solution from 40 to 100% and the content of the crystals in the massecuite to 75%.
Опис
Ключові слова
цукрові розчини, sugar solutions, кристали, crystals, утфелі, massecuite, теплоємність, heat capacity, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Теплоємність цукрових розчинів та утфелів / Д. Є. Сінат-Радченко, В. Д. Попов // Харчова промисловість. – 1973. - № 17. – С. 17-19.