DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11858

Название: Стійкість і якість алкогольних напоїв
Другие названия: Стойкость и качество алкогольных изделий
Persistence and quality of alcoholic beverages
Авторы: Ковальчук, Володимир Петрович
Ковальчук, Владимир Петрович
Kovalchuk, Vladimir
Олійник, Світлана Іванівна
Олийнык, Светлана Ивановна
Oliynyk, Svitlana
Опанасюк, Тетяна Іванівна
Опанасюк, Татьяна Ивановна
Opanacuk, Tatiana
Резвіна, Лариса Миколаївна
Резвина, Лариса Николаевна
Rezvina, Larisa
Ключевые слова: лікеро-горілчані напоїв
кондиціювання
вода
горілки
кондиционирование
водки
вода
ликероводочные изделия
liquor
conditioning
water
vodka
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Стійкість і якість алкогольних напоїв / В. Ковальчук, С. Олійник, Т. Опанасюк, Л. Резвіна // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 8. - С. 19-21.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати впливу твердості, лужності, сухого залишку, а також вмісту заліза, марганцю, хлоридів, сульфатів, силікатів, фосфатів, нітратів, нітритів води підготовленої на стійкість і якість алкогольних напоїв. Приведено вимоги до підготовленої води за органолептичними, фізико-хімічними, токсикологічними та мікробіологічними показниками для виробництва лікеро-горілчаної продукції, приготовленої із спирту сорту «Пшенична сльоза», «Люкс», «Екстра», «Вищої очистки».Приведены результаты влияния жесткости, щелочности, сухого остатка, а также содержания железа, марганца, хлоридов, сульфатов, силикатов, фосфатов, нитратов, нитритов воды подготовленной на стойкость и качество алкогольных изделий. Приведены требования к подготовленной воде по органолептическим, физико-химическим, токсикологическим и микробиологическим показателям для производства ликероводочной продукции, приготовленной из спирта сорта «Пшеничная слеза», «Люкс», «Экстра», «Высшей очистки».The results of the influence of hardness, alkalinity, dry residue, as well as the content of iron, manganese, chlorides, sulfates, silicates, phosphates, nitrates, nitrites water prepared on the durability and quality of alcoholic products. These аre the requirements for the prepared water for organoleptic, physico-chemical, Toxicological and microbiological parameters for the production of alcoholic beverages, prepared from alcohol varieties «Wheat tear», «Suite», «Extra» and «Higher purification».
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11858
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Persistence.pdf2,66 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback