Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11863
Title: Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукції
Authors: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Keywords: молекулярна гастрономія
molecular gastronomy
спроутер
sprouter
паростки
sprouts
мікрозелень
micro greens
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Арпуль, О. В. Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукції / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада. – К. : НУХТ, 2013. – С. 129-130.
Abstract: Встановлено перспективність впровадження спроутера “Easy Green” у вітчизняних закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту безпечної ресторанної продукції високої якості. It has been determined the prospects of implementation the "Easy Green" sprouter at domestic restaurants to expand the range of safe high quality restaurant products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11863
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sprouter.pdf223.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.