Здоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Найважливішим досягненням Національного університету харчових технологій за всі роки його існування є колектив університету, який в будь-яких економічних умовах виконує свою роботу - готувати професійні та наукові кадри для харчової промисловості. Основою наукової діяльності в сучасних умовах є формування, розвиток і створення в Україні індустрії здорового харчування. Яскравим прикладом втілення одного із завдань цієї важливої проблеми є розроблення технології отримання біофлавоноїдів з лікарських рослин.

Опис

Ключові слова

Національний університет харчових технологій, історія НУХТ, кафедра технології оздоровчих продуктів, біоантиоксиданти, Национальный университет пищевых технологий, история НУПТ, биоантиоксиданты, National University of Food Technologies, history of NUFT, bioantioxidants, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Здоров'я нації - вінець діяльності науковців Національного університету харчових технологій / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Природничі та медичні науки: актуальні проблеми і перспективи розвитку : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14 листопада 2013 р. – К. : Центр Науково-Практичних Студій, 2013. – C. 46-51.