DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11884

Название: Beer production technology
Другие названия: Технологія виробництва пива
Авторы: Yurchuk, Lyudmila
Dmitriev, Ilya
Юрчук, Людмила Володимирівна
Дмитрієв, Ілля Юрійович
Ключевые слова: malt
hop
yeast
wort
fermentation
filtration
солод
хміль
дріжджі
сусло
ферментація
фільтрація
солод
хмель
дрожжи
ферментация
фильтрация
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Dmitriev, I. Beer Production Technology / I. Dmitriev, L. Yurchuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. – С. 450–452.
Краткий осмотр (реферат): Beer is one of the oldest and most complex in preparation of drinks. This article gives the information about the latest technologies in brewering. Виробництво пива є одним із найстаріших і найбільш технологічно складних процесів. Ця стаття дає інформацію про новітні технології пивоваріння. Производство пива является одним из старейших и ниболее технологически сложных процессов. Эта статья даёт информацию о новшествах в технологии пивоварения.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11884
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
beer.pdf74,33 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback