Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11903
Title: Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів
Authors: Топчій, Оксана Анатоліївна
Клименко, Михайло Миколайович
Keywords: тваринний корм
пероксидне число
консервувальна суміш
жир
animal forage
peroxide number
preserving mix
oil
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: Топчій, О. А. Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів / О. А. Топчій, М. М. Клименко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 73-74.
Abstract: У роботі наведено результати досліджень по введенню консервувальних сумішей, які дозволяють гальмувати псування жирової фази вареного тваринного корму як за рахунок антиокислювальних компонентів, що входять до складу розроблених рецептур, так і за рахунок включення органічних кислот, які пригнічують життєдіяльність мікроорганізмів, розвиток яких спричиняє небажані біохімічні перетворення. The paper presents the results of research on the introduction of a preserving mixes that allow retard spoilage fat phase of cooked animal feed as a by-oxidant components that are part of the developed formulations, and to include organic acids that inhibit the activity of microorganisms, which leads to the development of undesirable biochemical transformation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11903
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The analysis.pdf68.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.