Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11940
Title: Доцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерок
Other Titles: The feasibility of the use of semi-grape marc in technology, fondant cream chocolates.
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Obolkina, Vera
Kalinovska, Tatyana
Kyianytsia, Svetlana
Keywords: виноградні вичавки
помадно-кремові цукерки
порошок з вичавок винограду
пектинові речовини
дубильні речовини
виноградные выжимки
помадно-кремовые конфеты
порошок из выжимок винограда
пектиновые вещества
дубильные вещества
grape pomace
fondant-cream candy
powder with grape marc
pectin
tannins
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Оболкіна, В. І. Доцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерок / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця Т. В. Каліновська // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : ІІ Всеукраїнська наук.-практ. конф., 2013 р. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2013. — С. 108-110.
Abstract: Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало связыванию свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Powder grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy mass contributed to the binding of free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11940
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksgTdvnzvvvtpkc.pdf212.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.